Vakantie en recreatie: ultieme combinatie met golf

Golf is veel meer dan een gewone sport. Golfen biedt naast lichamelijke beweging namelijk ook geestelijke ontspanning en een sociaal samenzijn. Bovendien leent de golfsport zich bij uitstek voor een combinatie met een vakantie of recreatieve activiteiten. En dat is iets waar veel golfers graag gebruik van maken.

De opties op het gebied van speciale golfreizen zijn eindeloos. Talloze aanbieders op internet adverteren met golfarrangementen inclusief hotelovernachtingen. Niet alleen een droom voor elke doorgewinterde golfliefhebber, maar ook voor de beginner een uitstekende manier om op laagdrempelige wijze kennis te maken met de golfsport.

Hotelovernachting in eigen land

Zeer populair onder golfers zijn hotelovernachtingen in eigen land, maar dan moet er natuurlijk wel een golfbaan in de buurt zijn. Veel hotels, en zeker landelijk gelegen vestigingen, bevinden zich op een gunstige locatie ten opzichte van verschillende golfbanen. Hierdoor kan de speler gedurende zijn verblijf elke dag weer een nieuwe baan verkennen.

Helemaal ideaal is natuurlijk een hotel inclusief golfbaan. Zulke hotels zijn in België steeds vaker te vinden. In het buitenland is dit een concept dat ook uitermate succesvol is. In landen als Portugal, Spanje en Turkije kun je jezelf zo bij ideaal golfweer alvast voorbereiden op het nieuwe golfseizoen in eigen land.

GVB behalen met speciale golfclinic

Op veel golfbanen is het bezitten van een golfvaardigheidsbewijs (GVB) een toegangseis. Veel mensen willen daarom hun GVB behalen, maar komen hier in hun drukke dagelijks leven niet aan toe. Het volgen van een golfclinic op vakantie is de ideale manier om gemakkelijk en snel alsnog een GVB te scoren.

Zowel in binnen- als buitenland zijn er talloze clinics met professionele trainers. Er zijn zelfs vakantie-organisaties die speciale golfclinicreizen aanbieden. Wanneer je als Belg op vakantie in het buitenland een clinic volgt, is de kans groot dat je les krijgt van een landgenoot. Zo geniet je van de best mogelijke lessen én de warme vakantiezon!

Overzicht van de beste golfvakanties

De beste golfvakanties vind je natuurlijk op de website van Five Nations. Of je nu als beginner zoekt naar een mooie plek om je vakantie te combineren met het behalen van een GVB of dat je als ervaren golfveteraan op zoek bent naar een uitdagende baan: wij tippen je altijd over de laatste aanbiedingen op het gebied van golfreizen.

Natuurlijk wil je ook wel eens wat anders dan een golfvakantie. Ook voor andere vakanties en recreatieve activiteiten ben je bij ons daarom aan het juiste adres. Van de leukste bedrijfsuitjes tot originele familiefeesten en van onvergetelijke citytrips tot complete safari’s: bij Five Nations ontdek je het meest actuele aanbod op het gebied van vakantie en recreatie.

Reageren is niet mogelijk