Als u (huis)dieren heeft of u heeft bijvoorbeeld een veebedrijf, dan is de kans aanwezig dat u op een gegeven moment te maken krijgt met een vlooienplaag. Dit is uiteraard heel erg vervelend en als u er ooit al eens last van heeft gehad, dan weet hoe u vervelend dit daadwerkelijk kan zijn. Het is namelijk ook nog eens behoorlijk lastig om ervan af te komen. Gelukkig kunnen ze u hier bij het bedrijf Beestjes Kwijt heel erg goed mee helpen. Zij weten hier precies wat ze moeten doen wanneer het op vlooien bestrijden aankomt. Het is daarna natuurlijk wel belangrijk om te weten hoe u het vlooien bestrijden kunt voorkomen.

  • Zorg voor het ontvlooien van uw huisdieren
  • Stofzuig uw meubilair
  • Was het kussen van uw huisdieren

Een van de makkelijkste manieren om het vlooien bestrijden te voorkomen is door voor een goed ontvlooi middel te zorgen. Hierover kunnen ze u natuurlijk alles vertellen bij Beestjes Kwijt. Bij dit bedrijf werken allemaal mensen die een ruime kennis en ervaring hebben met het vlooien bestrijden, maar ook op het gebied van andere ongedierte bent u hier aan het juiste adres. Heeft u bijvoorbeeld last van ratten, muizen of andere ongedierte, dan helpen zij u hier graag verder.

Kies voor vlooien bestrijden

Heeft u er alles aan gedaan om de vlooien te voorkomen, maar is het helaas toch zo ver gekomen dat u last heeft van een plaag. Misschien bent u er wel niet zeker van of u echt een vlooienplaag heeft. Er zijn een aantal dingen waaraan u dit kunt herkennen. Een grote weggever is natuurlijk wanneer uw huisdieren wel erg vaak aan het krabben zijn. Als u dan ook nog eens een soort kleine zwarte puntjes vindt op onder andere het kussen van het huisdier, dan zijn dit hoogstwaarschijnlijk de eitjes van de vlo. Een vrouwtje legt wel tot 40 eitjes per dag en dat betekent dus dat u een behoorlijk aantal nieuwe vlooien in uw huis of bedrijf erbij krijgt. En dat is wel het laatste waar u op zit te wachten. Dit is dan ook precies de reden waarom er al heel erg snel sprake is van een plaag. Is dit bij u inmiddels het geval? Kies dan voor vlooien bestrijden door een van de medewerkers van Beestjes Kwijt. Zij hebben de juiste middelen in huis om u direct goed te kunnen helpen. Als er tenslotte een ding van belang is dan is het wel dat u zo snel mogelijk van de plaag af bent. Met het vlooien bestrijden van Beestjes Kwijt zal dat zeker het geval zijn.

Maak uw huisdieren weer gezond

Het is voor u natuurlijk vervelend om vlooien in huis te hebben. De meeste voorkomende vlo is de kattenvlo, maar de naam is eigenlijk misleidend. Ze mogen dan erg dol zijn op katten, maar dit betekent zeker niet dat ze geen andere beesten of zelfs mensen bijten. Dit is vervelend, want het jeukt ontzettend. Niet alleen voor uw huisdier is dit heel erg vervelend en ze zullen dan ook veel aan het krabben zijn, maar ook voor uzelf is dit natuurlijk niet ideaal. Daarom is op de juiste manier vlooien bestrijden zo verstandig. U kunt ervoor kiezen om zelf een middel voor het vlooien bestrijden te kopen, maar omdat u vaak niet precies weet wat de juiste symptomen zijn is het lastig om echt te weten of u van de vlooien af bent. Huur daarom de medewerkers van Beestjes Kwijt in voor het vlooien bestrijden en laat dit zo snel mogelijk voor u klaren.