Zorg voor een verzorgde en opvallende promotie met reclameborden bedrukt bij Printdeal.be. Hier kan je voor aantrekkelijke prijzen toch een goede promotiecampagne opzetten waarmee je jouw onderneming onder de aandacht brengt. Tenslotte is dat de manier om de business draaiende te houden en nieuwe klanten aan te trekken. Hier zijn veel manieren voor. Een reclamebord maken is een manier om jouw actie aantrekkelijk te maken. Denk aan het aankleden van een evenement of een stand op een beurs. In beide gevallen wil je de entourage aankleden in de stijl van jouw onderneming. Denk aan meerdere reclameborden met het logo van het bedrijf of juist meer meerdere quotes die representatief staan voor de diensten van de organisatie. Je kan ook een reclamebord maken met daarop de reclamefoto’s die zijn gemaakt voor promoties in tijdschriften of ander drukwerk. Als jij met deze reclameborden op een beurs staat, dan worden deze direct herkend door vertrouwde klanten maar wellicht ook potentiele klanten. Zij hebben de foto’s misschien voorbij zijen komen in de media. Mogelijk dat ze dan juist uit nieuwsgierigheid bij jou blijven staan en meer te weten willen komen. Dankzij het perfecte werk van Printdeal.be op stickervinyl of direct-to-plate kan je een reclamebord maken om zo weer te werken het succes van jouw onderneming.

Reclamebord maken: welk materiaal kies je?

Hier sta je mogelijk niet meteen bij stil, maar reclameborden zijn van meerdere materialen te maken. Voorbeelden van materialen zijn trespa, foamboard en kanaalplaat. Het is afhankelijk van de vorm reclamebord maken die je uitkiest. Dit heeft te maken met het plaatmateriaal. Printdeal.be heeft de volgende vormen beschikbaar voor reclameborden:

  • Rechthoekig
  • Contour gesneden: dit bord heeft dan een andere vorm
  • Rechthoekig met aan binnenzijde uitgesneden vorm

Gelukkig laat het systeem van Printdeal.be direct zien welke materialen voor welke vorm beschikbaar zijn. Het verschil in de diverse soorten materialen heeft te maken met het type platen, de opvulling van de tussenruimte tussen twee platen en daarmee dus de stevigheid en bestendigheid van de reclameborden. Als je voor een reclamebord maken het materiaal wilt kiezen, klik dan op het info-icoon om meer te lezen over de materialen. Zo is foamboard gemaakt van kartonnen witte platen die afgescheiden zijn door een schuimlaag. Het materiaal forex bestaat weer uit twee witte PVC-platen met hard schuim in het midden. Een stevig reclamebord maken kan met het materiaal kanaalplaat. Stevig materiaal die je zowel binnen als buiten neer kan zetten dankzij de lichte polypropyleenplaten en de polypropyleen kern ertussen.

Een professionele druktechniek

Bij een reclamebord maken gebruikt Printdeal.be de techniek full color. Dit is een techniek die vaak gebruikt wordt bij grote oppervlakken die veel voorkomen bij reclameborden. Met full color worden de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key(zwart) gebruikt om met elkaar te mengen. Voor een reclamebord maken is dit naast enkelzijdig ook in dubbelzijdige drukvorm mogelijk. De reclameborden worden dan aan beide kanten voorzien van een ontwerp naar jouw keuze. Ideaal als je ze wilt ophangen op een plek die beide kanten laat zien aan het publiek. Indien gewenst maak je de reclameborden af met extra boorgaten die het ophangen nog praktischer maken. Voor de bedrukking van het bord, heeft Printdeal.be de volgende technieken beschikbaar: Direct top late en polymeer stickervinyl. Bij Direct top late wordt het ontwerp direct op de platen afgedrukt inclusief nog weerbestendige UV-inkten. Bij polymeer stickervinyl vindt het afdrukken eerst op een polymeer sticker plaats. Daarna wordt deze sticker op het plaatmateriaal geplakt. Welke druktechniek geschikt is of wordt toegepast is helemaal afhankelijk van de eerdere keuzes die je hebt gemaakt qua materiaal, bedrukking en vorm.