Over ons

Five Nations is dé specialist in sport, reizen, netwerken en het bedrijfsleven. Hoewel deze onderwerpen in eerste instantie misschien niet gerelateerd lijken, komen ze samen door één verbindende factor: golf. Deze eindeloos veelzijdige sport bevat alle bovenstaande facetten en heeft daarnaast nog veel meer te bieden.

Bij Five Nations hebben we een passie voor golf en voor alles wat daarmee te maken heeft. Want bij golf horen ook golfvakanties, netwerkborrels in de golfclub en zakelijke ontmoetingen op de golfbaan. Wij vormen het verbindende platform voor eenieder die belangstelling heeft in een van deze thema’s.

Reizen en vakanties in binnen- en buitenland

Wat Five Nations vooral poogt te zijn, is een betrouwbare bron van informatie. Wij geven daarom concrete tips over reizen en vakanties, zodat jij tot in de puntjes voorbereid op reis gaat. Maar ook geven we advies over voordelige diensten en producten, zodat jij meer geld overhoudt om uit te geven aan je grootste hobby: de golfsport!

En die golfsport kun je uitstekend combineren met je reis of vakantie. Of je nu op golfvakantie wilt in Portugal of je golfvaardigheidsbewijs (GVB) wilt halen in eigen land, wij bieden altijd wel een passend arrangement op onze website. Wil je vanuit je hotelkamer direct de golfbaan op stappen? Ook hiervoor hebben wij de juiste aanbiedingen geselecteerd.

Netwerken met andere golfliefhebbers

Het is algemeen bekend dat golf een geliefde sport is bij ondernemers. Hoewel dat allerminst betekent dat de golfsport alleen is voorbehouden aan de elite, zegt het wel dat het de ultieme manier vormt om nieuwe zakelijke connecties op te doen. Van deze contacten kun je als ondernemer vele jaren profijt hebben.

Of je nu netwerkt op de golfbaan of tijdens een etentje in de golfkantine: er is altijd wel iemand anders uit jouw sector aanwezig. En dat biedt interessante kansen. Op de website van Five Nations vind je allerhande bedrijven die affiniteit hebben met de golfsport en die jou als golfliefhebber van extra interessante kortingen voorzien.

Gezondheidstips en sportartikelen

Wist je al dat golf een van de meest gezonde sporten is die je kunt beoefenen? De relatief lage bewegingsintensiteit en het contactvrije karakter zorgen ervoor dat het risico op blessures zeer klein is. En dat terwijl de gezondheidsvoordelen zeer groot zijn. Met het veelvuldige wandelen op de golfbaan verbrand je veel calorieën en voorkom je ziekten als suikerziekte en hart- en vaatziekten.

In de blogartikelen van Five Nations vind je niet alleen tips over het verbeteren van je gezondheid, maar ondersteunen we je ook met advies over producten die je tijdens het sporten goed kunt gebruiken. Zoals je van ons gewend bent zoeken we de beste acties voor je uit, zodat tegen de laagste prijs online kunt shoppen.

Reageren is niet mogelijk