Houd je van bergen, meren en ongerepte natuur? Een vakantie naar Alaska is dan een perfecte optie. Deze meest noordelijke staat van de Verenigde Staten heeft enkele van de puurste natuurgebieden van de wereld. Hier zie je de natuur nog steeds in haar wilde, zuivere vorm. Beren, wolven, roofvogels en andere wilde dieren zijn er nog volop te vinden. Tijdens een vakantie in Alaska zal je daarom onvergetelijke ervaringen meemaken. Wie weet spot je zelf ook een wilde beer (uiteraard vanaf een veilige afstand). Maak wandeltochten door ruige bergen, langs kabbelende stroompjes en over weidse vlaktes: de staat heeft een prachtig gevarieerd landschap. Voor echte natuurliefhebbers is een vakantie naar Alaska zeker een aanrader. Je zult een reis als deze je hele leven niet meer vergeten. Bij Wild Alaska zorgen de reisbegeleiders en organisatoren dat iedere reiziger volledig kan genieten van ieder moment. Er wordt voor jou een reisschema op maat gemaakt, volledig afgesteld op jouw persoonlijke wensen. Je ontdekt de plekken die jij het liefst wil zien. Ook geven de ervaren Alaskakenners van Wild Alaska graag tips over bezienswaardige plaatsen. Zo wordt het mooiste reisschema voor jou en je medereizigers samengesteld en ga je een onvergetelijke reis tegemoet.

Tijdens een actieve vakantie Alaska verkennen

Op Wildalaska.be vind je een groot aanbod van uiteenlopende reizen. Je bepaalt zelf of je een actieve, avontuurlijke reis gaat maken of juist een erg ontspannend spavakantie wilt boeken. Een combinatie van beide is natuurlijk ook mogelijk. Wil je met een actieve vakantie Alaska zo veel mogelijk verkennen, dan kun je ook erg goed bij de specialisten van Wild Alaska terecht. De reisbegeleiders hebben al meer dan 10 jaar reiservaring de Noordelijke staat en kennen het uitgestrekte gebied daarom bijzonder goed. Van de grootste wegen tot allerkleinste weggetjes: de Alaskakenners hebben ze verkend. Aan iedere avonturier en reisfanaat laten Rob en Gudrun van Wild Alaska graag de mooiste plekjes van Alaska zien. Tijdens een actieve vakantie in Alaska maak je het meest van je tijd en zie je zo veel mogelijk van de prachtige Amerikaanse staat. Er zijn veel verschillende manieren om het reisprogramma in te vullen met activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Hiking door ruige berggebieden en over uitgestrekte vlaktes
  • Het landschap van bovenaf bekijken met een bushplane flight
  • Een cruise maken om walvissen te spotten
  • Met een 4×4 drive voertuig de brede, kilometerslange wegen verkennen

Naast bovenstaande activiteiten is er nog veel meer te beleven in deze adembenemende staat in het Noorden van de Verenigde Staten. De reisplanners geven je graag meer informatie over de mogelijkheden.

Jouw droomreis samenstellen

Is het al lange tijd jouw droom om op vakantie naar Alaska te gaan? Met Wild Alaska kun je jouw reisdroom eindelijk verwezenlijken. Dankzij de reisorganisatie is het mogelijk om snel, voordelig en eenvoudig een prachtig reisschema op te stellen. Stel je dromen niet uit tot een later moment en kies ervoor om nu volop te leven. Je hebt immers maar één leven en kunt er zo veel van maken als je zelf kiest. Heb je altijd al gedroomd van een vakantie in Alaska? Begin vandaag nog met het plannen en ook jij kunt die droomreis gaan maken. Samen met de reisplanners kun je een reis geheel op maat samenstellen. Zo houd je rekening met je budget, de beschikbare tijd en natuurlijk jouw persoonlijke wensen voor de vakantie. Kijk op de website wat er allemaal mogelijk is of neem contact op met een medewerker om meer te weten te komen. Er is altijd wel iemand te bereiken via de telefoon of de mail. Zo begin je direct met het plannen van jouw droomreis.