Een reis naar het verleden, naar de tijd dat de Beagle van Darwin aanlegde tijdens zijn Galapagos reizen waar u onderzoek deed naar de evolutie van fauna en dus ook van de mens. Daar vond hij de bekende schildpad en legde hij de basis voor de nog altijd actuele evolutietheorie, ook al is er in de afgelopen jaren heel wat aan gesleuteld. Naar de Galapagos reizen is ook een reis terug in de tijd omdat er vrijwel niemand permanent woont. U vindt er rauwe natuur en op ieder eiland zijn er dierensoorten te vinden die op de andere eilanden geheel anders geëvolueerd zijn. Het is dan ook zeker een geïsoleerde eilandengroep dat bij Ecuador ligt maar wel op flinke afstand in de Grote Oceaan ligt. En naast het feit dat er in al die jaren geen mensen gevestigd zijn is er ook geen sprake van roofdieren. De flora en fauna kon en kan hier dus ongestoord floreren en dat zult u dankzij de bijzondere van Atacama met eigen ogen kunnen ervaren. Kijkt u maar eens op onze website en verlekker u aan de Galapagos reizen. Want op atacama.be bieden we diverse rondreizen aan die u langs deze eilandengroep zullen leiden, altijd in de vorm van een luxe cruise van gemiddeld vier à vijf dagen. U verblijft aan boord volledig voorzien van alle maaltijden en overnachtingen. Tijdens deze Galapagos reizen kunt u de eilanden daadwerkelijk bezoeken op de door u gewenste methode.

De bijzondere Galapagos reizen kunt u bij ons laten opnemen in uw programma

U kunt tijdens uw Galapagos reizen bijvoorbeeld per kano deze eilandengroep bezoeken. Ook kunt u ter voet, onder begeleiding van een professionele gids, rondlopen en de flora en fauna aanschouwen. De dieren zijn overigens verre van schuw, een gevolg uit het feit dat er geen roofdieren en geen mensen wonen. Adembenemende zonsondergangen afgewisseld met vulkanische aangezichten zullen u eeuwig bijblijven. En dan hebben we het nog niet gehad over de luxe aan boord van het cruiseschip. Hierbij gaat het natuurlijk niet om die gigantische schepen die u bijvoorbeeld aan de Riviera of in het Caribisch gebied aantreft. U verblijft aan boord van een catamaran of motorjacht, afhankelijk van de grootte van de totale groep. Met respectievelijk maximaal 12 en 16 passagiers aan boord is er extra zorg voor u mits u dat wenst. Wat mag u qua luxe verwachten?

  • Onder andere een luxe suite,
  • De mogelijkheid tot een privé balkon,
  • En er is zelfs een schip met meerdere jacuzzi’s dus dat wordt genieten geblazen na een vermoeiende kanotocht

Doorgaans maken deze Galapagos reizen onderdeel uit van een geheel verzorgde rondreis door een land of meerdere landen en gebieden in Zuid-Amerika. Reizen die wij geheel voor u verzorgen en desgewenst op maat kunnen snijden. Wilt u rondtrekken door het Amazone, door Ecuador en Peru met als toetje langs de Galapagos reizen? Dan kan dat bij Atacama tegen aantrekkelijke prijzen.

Wilt u graag naar Zuid-Amerika op vakantie? Dan mag u deze eilandengroep niet vergeten!

Het zal ongetwijfeld niet bij een enkele reis naar dit zuidelijke continent blijven. Want u kunt onmogelijk alles zien als u naar de Galapagos gaat reizen. Kom nog eens terug bij ons en kies er voor om naar Argentinië, Chili of Bolivia te gaan. Ieder land is spectaculair en wordt gekenmerkt door een absurd mooie natuur. Van hooggebergtes tot aan witte stranden en van ijskappen in het zuiden tot aan woestijnen en jungle in het midden van het continent: er is voor ieder wat wils in Zuid-Amerika.