Begint u slechter ter been te worden? Dan zijn er verschillende dingen die u hieraan kunt doen. De ene maatregel is aangrijpender dan de ander. Bij het maken van een keuze spelen er verschillende dingen een rol.

  • Uw toestand
  • Uw budget
  • Uw voorkeur

Wanneer u slecht ter been bent, dan kan dit zich op verschillende manieren uiten. Kunt u zich bijvoorbeeld nog wel voortbewegen in uw huis? Dan is bijvoorbeeld een rollator een passende oplossing voor u. U kunt dan nog steeds zonder problemen buiten komen. Heeft u echter ook binnen uw eigen huis moeite om van plek tot plek te komen? Dan zult u andere maatregelen moeten nemen. Denk bijvoorbeeld aan een traplift huren. Mensen die slecht ter been zijn, vinden het vaak moeilijk om de trap op te komen. In veel huizen is dit echter toch wel nodig. Hier bevinden zich vaak de slaapkamer en ook de badkamer. Het is dus wel zo handig als u deze ook kunt bereiken. Met een traplift huren kunt u dat voor elkaar krijgen. Bij het bedrijf  handicare-traplift.be hebben ze de kennis en ervaring met een traplift huren die u nodig heeft. Zij weten precies wat u wel en niet in huis moet hebben. En zij helpen u hier op de juiste manier aan. Veel mensen zijn dan ook erg te spreken over de service van Handicare.

Een traplift huren of kopen

De kosten van een traplift huren bij Handicare zijn voor veel mensen vaak goed te doen, maar er zijn natuurlijk ook andere opties waar u voor kunt kiezen. Zo kunt u naast een traplift huren ook voor de opties kiezen om deze te kopen. Dit kunt u zowel nieuw doen als tweedehands. Zoals u op de website van Handicare kunt lezen heeft deze laatste optie de nodige nadelen. Een traplift huren bij dit bedrijf betekent dat zij de lift volledig voor u op maat maken. Alleen de stoel en de motoraandrijving zijn standaard onderdelen. De rail is volledig op maat gemaakt en kan dus volledig aan de trap waaraan het bevestigd gaat worden aangepast worden. Dit betekent dus dat de traplift zeer goed en naar behoren zal werken. Wanneer u echter ervoor kiest om een tweedehands exemplaar te kopen, dan kan het het geval zijn dat de traplift niet bij uw trap past. Dit kan zelfs gevaarlijke situaties opleveren. Veel trappen in Nederland lijken echter op elkaar en dus is de kans wel aanwezig dat u naast een traplift huren ook kunt kiezen voor het kopen van een tweedehands exemplaar. U kunt altijd bij Handicare informeren wat voor soort liften zij op dit moment op voorraad hebben en hoe zij u verder kunnen helpen.

Voor een korte termijn oplossing

Er zijn natuurlijk verschillende voor- en nadelen aan kopen en huren. Als u de traplift slechts tijdelijk nodig heeft, dan is een traplift huren de beste optie waar u voor kunt gaan. Dit is dan vaak de goedkoopste optie en u hoeft de traplift daarna niet onnodig in uw huis te bewaren. Heeft u de traplift echter voor een zeer lange periode nodig? Dan een traplift huren een stuk duurder zijn dan het kopen ervan. Het is uiteindelijk natuurlijk aan u wat voor keuze u maakt. Bij Handicare staan ze altijd voor u klaar om u te voorzien van een goed advies op dit gebied. Of u nu wilt weten wat voor soort trapliften ze hebben of welke optie het beste voor u is, ze geven u graag meer informatie. Neem daarom vandaag nog contact met ze op.