Antwerpen is een internationale en multiculturele stad waar u genoeg kunt beleven op het gebied van cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. Het is dé ideale stad om een kantoor te hebben, mede doordat het ligt op de grens van Nederland en u dus gemakkelijk zaken kunt doen in zowel België als Nederland. Bent u daarom op zoek naar een kantoortuimte in Antwerpen?? De specialisten van SKEPP regelen dit graag nog op korte termijn voor u. Benieuwd hoe? Middels dit blog vertellen we u meer over onze werkwijze.

Hoe gaan we te werk?

Op onze website heeft u de mogelijkheid diverse kantoorruimtes met elkaar te vergelijken. Vul op onze site in dat u een kantoorruimte in Antwerpen zoekt en kies voor het aantal personen voor in de ruimte. Hierna verschijnt er een overzicht met de alles wat wij aanbieden. Als u helder voor ogen heeft wat uw wensen en eisen zijn dan raden we u aan om hierna gebruik te maken van de filters. Zo maakt u uw zoekopdracht nog specifieker. Geef bijvoorbeeld aan wat de maximale huurprijs is wat u wilt uitgeven. Tevens is het ook mogelijk om aan te geven wat voor een voorzieningen u wenst, zoals een keuken, parkeerplek en vergaderplek. Via SKEPP kunt u terechtkomen in een ruimte in een business center, maar ook bieden we diverse flexplekken aan. Daarbij verzekeren we u van aantrekkelijke huurprijzen, goede service en gedegen advies. Het is niet voor niets dat jaarlijks honderden ondernemers via ons een kantoorruimte huren!

Transparant en kwaliteit

<p

Hulp nodig bij het huren van een kantoorruimte in Antwerpen?

Wilt u gebruikmaken van onze dienst? Dan is dit geheel gratis. Dit komt door de afspraken die wij maken met de verhuurders van panden. Heeft u nog hulp nodig bij het huren van een kantoorruimte in Antwerpen? Wij bieden graag onze hulp aan zodat u nog op korte termijn kunt intrekken in uw nieuwe kantoor. Contacteer ons om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen of bekijk onze website voor meer informatie.