In principe is een kluis van kluis.be bedoeld om op alle mogelijke manieren uw kostbaarheden te beschermen. U wilt dat een kluis niet kan worden gebroken, gehackt, gestolen of kan branden. Daarom presenteren we op onze website vol trots onze brandwerende kluis. De brandwerende kluis verkopen we van een keur aan bekende en minder bekende merken, allen met een uitstekende reputatie. Niet alleen testen ze continu de kwaliteit, ook wij doen dat zodat we u kunnen beloven hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u al een tijdje op zoek naar een brandwerende kluis? Kijk dan eens rond op onze site tussen de wapenkluizen, sleutelkluizen, privékluizen en inbouwkluizen. Voor elk doeleinde hebben we wel de kluis, koffer of accessoires. Het prettige aan een brandwerende kluis is natuurlijk dat u bij brand op kantoor of in huis er op kunt rekenen dat er niets met uw dure sieraden, elektronica, paspoorten, belangrijke papieren zoals een testament of diploma en andere kostbaarheden gebeurd. Wist u dat er zelfs mensen zijn die gevaarlijke stoffen in hun huis bewaren? Zo zijn er mensen die elementen van het periodiek systeem sparen. Als u deze elementen in een brandwerende kluis bewaard, dan is de inhoud beschermd tegen invloeden van buitenaf maar ook vice versa. En dat maakt deze brandwerende kluis ook geschikt voor scheikundelokalen en laboratoria. We kunnen het ons goed voorstellen dat u de duurdere stoffen zoals goud, iridium en platina in een kluis bewaard in plaats van open en bloot in een klaslokaal,

De brandwerende kluis kunt u zelf monteren aan of in de muur

Maar het is natuurlijk niet noodzakelijk om de brandwerende kluis op te hangen. Zet het op of in een kast, onder uw bed of in een hoekje van uw bureau. Zowel voor particulieren als voor bedrijven raden we het u aan om een kluis te overwegen. Want een ongeluk zoals een brandje zit in een klein hoekje en u wilt geen grote kostbaarheden verliezen door zoiets onbenulligs als een brandje. De brandwerende kluis die wij aanbieden voldoet aan de hoogste eisen en beschikt over de keurmerken waaraan u kunt aflezen dat het gaat om een kwaliteitsproduct. We bieden deze brandwerende kluis aan in diverse formaten en van diverse producenten zodat er voor elk doeleinde een passende oplossing gevonden kan worden.

  • Gaat het bijvoorbeeld om de grootte?
  • Of speelt ook het gewicht van de kluis een belangrijk rol?
  • En wilt u de mogelijkheid om de brandwerende kluis te kunnen verankeren in een betonnen ondergrond?
  • Daarnaast zijn de afsluitingsmogelijkheden per kluis anders. Denk aan een cijfercombinatie van 4 tot 10 getallen of een sleutel om de kluis mee te openen.
  • Kijk snel op de site¬†https://www.kluis.be/ voor alle informatie.

Hebt u vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat voor u klaar

Als u nog vragen hebt dan kunt u ons een e-mail sturen of onze klantenservice telefonisch bereiken. U krijgt 14 dagen retourrecht. Mocht het product onvolledig of beschadigd worden afgeleverd, dan kunt u het kosteloos binnen 2 weken retourneren. U krijgt dan uw geld terug of een vervangend product opgestuurd. Betalingen geschieden per iDEAL of credit card, de meest veilige manieren van online betalen. En we houden u uiteraard op de hoogte van de status van uw bestelling. Reken er maar op dat we binnen enkele dagen hebben bezorgd. Dankzij deze kluis hebt u een verantwoorde manier gevonden om uw waardevolle spullen mee op te bergen. Het is in de eerste plaats te hopen dat er nooit brand uitbreekt, maar wilt u het risico nemen om deze spullen open en bloot te laten liggen?